Retourzendingen:

Het is mogelijk om artikelen te retourneren wanneer deze niet aan uw verwachtingen voldoen. De artikelen dienen binnen de zichttermijn van 30 dagen geretourneerd te worden. De eventuele verzendkosten voor het retour sturen zijn voor uw eigen rekening. De evt. gemaakte montagekosten of z.g. comfort bezorgingen zijn ook voor uw rekening. Rembourskosten worden niet vergoed.

DE VERPAKKING: de retour te sturen artikelen moeten in originele staat zijn, in originele verpakking met de complete originele binnenverpakking. Inclusief de eventuel aanwezige beschermende luchtkussenfolie aan de buitenzijde. De verpakkingsdozen mogen niet zijn beschreven. Uitsluitend zoals het verpakt was met de levering. U, maar ook de volgende klant wil namelijk geen beschadigde artikel of verpakking.

U dient artikelen die worden teruggezonden te retourneren met bijsluiting van de bon/factuur/bevestigingsmail of een kopie hiervan.

DE ARTIKELEN: de artikelen mogen niet zijn gebruikt, aangepast of enige andere wijziging hebben ondergaan.

Alleen als aan deze voorwaarden is voldaan en wij de artikelen in goede staat hebben retour ontvangen kan de aanschafprijs van de artikelen worden terugbetaald. Stornering van geld geschiedt uitsluitend via bank of paypal. We controleren al onze retouren alvorens het geld over te maken. Het storneren van geld kan tot 2 weken in beslag nemen als gevolg van bovenstaande.

Vraag bij het versturen naar een bewijs van verzending. U bent zelf verantwoordelijk voor de zending tot het moment dat wij het in ontvangst nemen. Verzekerd verzenden is aan te raden. Beschadigde artikelen nemen wij niet retour en blijven uw eigendom.

retouradres:

Helios Verlichting Haarlem

Kruisstraat 33 ZW

2011 PW  Haarlem